تاریخ شروع : ۰۸ آبان ۱۳۹۵
تاریخ پایان : ۰۸ آبان ۱۳۹۵
گروه : کشاورزی
برگزار کننده : انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین
محل برگزاری : تهران
توضیحات : -
محورهای همایش : . ميكروبيولوژي در صنايع غذايي
2. بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
3. شيمي مواد غذايي و افزودني هاي غذايي
4. روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
5. روشهاي نوين نگهداری مواد غذايي
6. تکنولوژی مواد غذایی
7. روشهاي نوين پايش كيفيت مواد غذايي
8. بهداشت و ايمني مواد غذايي
9. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
10. بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
11. فرآورده هاي غذايي ارگانيك
12. ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
13. فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
14. مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
15. بسته بندي در صنايع غذايي
16. بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي
17. توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
18. راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
19. نقش مديريت در صنايع غذايي
20. غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
21. بهينه سازي و بهره وری مصرف انرژي در صنايع غذايي
22. نانوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي
23. اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي: نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
24. كاربرد فيلتراسيون غشايي در صنايع غذايي( ميكرو،اولترا،نانو،اسمز معكوس و...)
25. استفاده از روشهاي غير حرارتي ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
26. ميكروكپسولاسيون در صنایع غذایی
27. نانوكپسولاسيون و رهايش هوشمند
28. كاربرد بيوسنسورها در صنايع غذايي
29. كاربرد شبكه هاي عصبي و پردازش تصوير در صنايع غذايي
30. ساير پژوهش هاي نوين در عرصه علوم و صنايع غذايي
دبیر همایش : -
تلفن دبیرخانه : 02177459523
پست الکترونیک : info@asconf.ir
وب سایت : http://asconf.ir