دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
تاریخ شروع : ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
تاریخ پایان : ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
گروه : کشاورزی
برگزار کننده : کالج بین المللی اَوِیسینا و سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی
محل برگزاری : کالج بین المللی اَوِیسینا
توضیحات : " دهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی "، در 31 فروردین ماه سال 1401 در کشور مجارستان شهر بوداپست برگزار خواهد شد. در این دوره نیز مفتخریم با تیمی متشکل از اساتید برجسته و فعال ، گامی مهم در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و نوآوری داشته باشیم و با برنامه ریزی یک رویداد بزرگ در راستای توسعه همه جانبه حرکت کنیم ، لذا بدینوسیله از تمامی متخصصان، کارشناسان، دانشجویان و پژوهشگران مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی دعوت می‌شود با شرکت در برنامه‌های متنوع این کنفرانس، در این رویداد مهم علمی مشارکت نموده و آخرین دستاورد‌های علمی، پژوهشی واجرایی خود را ارائه نمایند.

کالج بین المللی اَوِیسینا و سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزارکنندگان و مشارکت گنندگان اصلی کنفرانس می باشند.
محورهای همایش :
علوم صنایع غذایی

صنایع روغن
غنی­سازی مواد غذایی
صنایع فرآورده­های لبنی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده­های غلات
صنایع فرآورده­های گوشتی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
صنایع بسته­ بندی مواد غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی
کشاورزی ارگانیک

تغذیه دام و طیور
فیزیولوژی دام و طیور
پرورش و تغذیه آبزیان
ژنتیک و اصلاح دام و طیور
کشاورزی ارگانیک و پایدار
کشاورزی ارگانیک و پایدار
کاربرد علوم نانو در کشاورزی
زیست شناسی (گیاهی و جانوری)
هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی
مدیریت علف‍های هرز، آفات و بیماری‍ها
به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی
مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی
مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی
کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت در علوم کشاورزی
تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
و سایر محورهای مرتبط با کشاورزی ارگانیک
امنیت غذایی

نفش دولت در امنیت غذایی
نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی
صنایع بسته بندی و حمل ونقل در امنیت غذایی
قوانین موضوعه در حوزه سلامت وامنیت غذایی
نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
نقش ارتباط بین صنغت و دانشگاه در امنیت غذایی
و سایر محورهای مرتبط با امنیت غذایی
دبیر همایش : دکتر سهراب اسداله زاده
تلفن دبیرخانه : 02171053833
پست الکترونیک : info@fsacnf.ir
وب سایت : https://fsacnf.ir
۱۴۰۱/۰۱/۰۹ - ۰۱:۴۱:۰۱