کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
تاریخ شروع : ۲۷ مرداد ۱۳۹۵
تاریخ پایان : ۲۸ مرداد ۱۳۹۵
گروه : کشاورزی
برگزار کننده : سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
محل برگزاری : البرز
توضیحات : معرفی کنفرانس
با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها "نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم" در مردادماه 1395 و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سال¬های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشي و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
لذا از کليۀ علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
کانال تلگرام کنفرانس: telegram.me/foodconf
محورهای همایش :
محورهای اصلی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبيعي
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس
دبیر همایش : مهندس محمد حسین بیجه کشاورزی
تلفن دبیرخانه : 09128496086
پست الکترونیک : 1foodconf@gmail.com
وب سایت : http://foodconf.ir/
۱۳۹۵/۰۳/۰۵ - ۱۰:۰۰:۰۶