تاریخ شروع : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶
تاریخ پایان : -
گروه : کشاورزی
برگزار کننده : دانشگاه پیام نور
محل برگزاری : تهران
توضیحات : بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند بزرگ را شاکریم که برگزاری پنجمین کنفرانس بینالمللی ایده های نوین در کشاورزی، محیطزیست و گردشگری را به ما عطاء فرمود.
بدون شک شروع و بقای تمدن بشری با کشاورزی و منابع طبیعی پایدار ارتباطی تنگاتنگ داشته و دارد. کشاورزی علمی است که در آن از شیوههای غیراقتصادی و غیرکارایی سنتی جلوگیری میکند و بر استفاده از دانش و شیوههای مدرن کشاورزی تکیه دارد. استفاده از این شیوه و مدنظر قرار دادن مسائل زیستمحیطی به اقتصادی بودن و بازده بیشتر تولید نیز توجه کافی دارد. کشاورزی پایدار به مجموعهای از خطمشیها جهت مقابله با مشکلات موجود بر سر راه توسعه کشاورزی اطلاق میشود. مشکلاتی مانند افت حاصلخیزی خاک بر اثر فرسایش از دست رفتن مواد غذایی مورد نیاز گیاه، آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی با آلایندههایی نظیر حشرهکشها، کودها و رسوبات، نقصان منابع غیرقابل تجدید، کمی درآمد کشاورزی به دلیل بالا بودن هزینههای تولید و کم بودن قیمت فروش محصولات کشاورزی است.
در دين مبین اسلام حفاظت از محیطزیست يک وظیفهی ديني تلقي میشود. محیطزیست موضوعی است که کمتر یا به نحوی اصلاً به آن پرداخته نمیشود. محیطزیست بهعنوان یکی از مواهب الهی از قرن پیش در معرض تخریب و آلودگیهای فزایندهای قرار گرفته است. امروزه چالشهای فراسوی محیطزیست بهقدری تشدید و گسترده شدهاند که دستیابی به راهحلی منطقی و کارآمد جهت رفع بسیاری از این چالشها امری بسیار مشکل و در برخی موارد غیرممکن است. برخی از این چالشها، مانند تغییرات اقلیم و گرم شدن کره زمین، نابودی تنوع زیستی و انقراض بسیاری از گونههای حیاتی که نقش مؤثری در بقای نسل بشر دارد، بهتدریج به بحرانهایی تبدیل میشوند که حیات بر روی کره زمین را با خطر و تهدید جدی روبرو خواهند کرد. خشکسالی و بهتبع آن کاهش شدید تولیدات کشاورزی میتواند خطر جدی برای کشورهای جهان و علیالخصوص کشورهایی نظیر کشور ما که در منطقه خشک و بیابانی جهان قرار دارند به وجود آورد.
آلودگیهای زیستمحیطی، بحران کمبود آب، غفلت از اصول زیربنایی، کشاورزی ناپایدار و عدم حفاظت بهینه از منابع طبیعی میتواند تبعات جبرانناپذیری را برای کشور عزیزمان به دنبال داشته باشد.
امروزه توجه به پیامدهای صنعت گردشگری در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیستمحیطی در سطح جهانی بسیار افزایش یافته است.
برگزاری این کنفرانس به تبادل دیدگاهها و یافتههای پژوهشگران در جهت ایدههای نوین در کشاورزی، محیطزیست و گردشگری میپردازد.
حضور ارزشمند اساتید از نقاط مختلف کشور در فرآیند داوری مقالات، به همراه مشارکت قابل تقدیر اساتید فرهیخته در این امر، علاوه بر ارتقاء سطح کیفی داوری مقالات، سبب حضور و مشارکت دانشجویان، اساتید و دست اندرکاران مباحث مربوط به علوم کشاورزی، منابع طبیعی، محیطزیست و گردشگری از نقاط مختلف کشور شده که سبب بالندگی این همایش خواهد بود.
در انتها لازم میدانم از حمایت مشارکتکنندگان گرامی، کلیه دست اندرکاران برگزاری کنفرانس تشکر و قدردانی نمایم.
محورهای همایش : 1-کشاورزی و توسعه پایدار
2- تولید ملی با محوریت آمایش سرزمین
3- منابع طبیعی و توسعه پایدار
4- آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک
5- مهندسی ژنتیک و اصلاح نباتات
6- مدیریت ، ترویج و اقتصاد در بخش کشاورزی
7- علوم صنایع غذایی
8- علوم دامی و دامپزشکی
9- علوم شیلات و آبزیان
10- تولیدات گیاهی و علوم باغبانی
11- گیاهان دارویی
12- گیاه پزشکی
13- علوم زراعت
14- علوم جنگل و مرتع
15- نانو تکنولوژی در علوم کشاوزی
16- بیابان و بیابان زدایی
17- مدیریت سوانح طبیعی و مدیریت بهره وری از طبیعت
18- مدیریت انرژی و توسعه پایدار
19- پدافند غيرعامل در کشاورزی و محیط زیست
20- تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار کشاورزی
21- زیست بوم پایدار و توسعه
22- محیط زیست انسانی و توسعه پایدار
23- محیط زیست طبیعی و توسعه پایدار
24- آلودگی های محیط زیست(آب، هوا، خاک و صوت)
25- محیط زیست ،آب و فاضلاب
26- مهندسی محیط زیست و محیط زیست شهری
27- محيط زيست شهری
28- مدیریت سبز
29- پژوهش های نوین در عرصه محیط زیست
30- توریسم ، گردشگری ، طبیعت گردی و توسعه پایدار
دبیر همایش : مهندس وحید ولی پور
تلفن دبیرخانه : 09142959557
پست الکترونیک : info.valipour@gmail.com
وب سایت : http://isci.ir/