بیماری کرونا با تمام چالش ها و فرصت هائی که در دنیا و کشور عزیزمان ایران ایجاد نمود و بیش از 7 میلیون نفر در دنیا و 146 هزار نفر در ایران قربانی گرفت تحت کنترل درآمد اما تجارب و دستاوردهایی برای ما به جا گذاشت که نمی شود از آن به سادگی گذشت. استفاده از تجربیات و درس آموخته های این بیماری و جمع بندی و تجزیه و تحلیل آن، به ما و نسل های بعدی کمک خواهد کرد تا با آمادگی کامل به مقابله با اپیدمی های احتمالی آینده برویم. در کشور ما ظرفیت های مختلف اعم از لشکری ، کشوری و آحاد مردم با یکدلی پای کار آمدند تا با این بیماری بخوبی مقابله کنند. به کرونا نمی توان صرفا از نگاه سلامت و پزشکی نگریست.، ابعاد دیگری از جمله فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی،امنیتی و ...بایستی در این اپیدمی مدنظر قرار گیرد. برای استفاده و انتقال این تجارب، برگزاری همایشی در سطح ملی ضروری بنظر می رسد.
باعنایت به اهمیت روزافزون توسعه و ترویج علوم ورزشی و با توجه به ظرفیت علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت و در پی برگزاری موفق نخستین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم ورزشی، دومین دور این همایش پس از اخذ مجوزهای مربوطه و با نظر موافق اعضای محترم کمیته علمی و داوری در تاریخ 30 خرداد 1403 برگزار می گردد.
سمینار شیمی و محیط زیست برای نخستین بار در سال 1381 توسط انجمن شیمی ایران و به میزبانی دانشگاه یاسوج برگزار گردید. از آن تاریخ بطور مستمر و به صورت دوسالانه در یکی از دانشگاههای ایران برگزار میگردد. با درخواست گروه شیمی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و موافقت انجمن شیمی ایران برای برگزاری این سمینار بصورت بینالمللی در سال 1403، یازدهمین دوره سمینار شیمی و محیط زیست به شکل بینالمللی در تاریخ 6 لغایت 8 شهریور 1403 برگزار خواهد گردید. آدرس پستی : استان آذربایجان شرقی - تبریز - 35 کیلومتری جاده تبریز- مراغه - دانشگاه شهید مدنی آذربایجانتلفن ثابت : 041-31452082کد پستی : 5375171379ایمیل دبیرخانه : 2024isce@gmail.com
یازدهمین کنفرانس مهندسی و فیزیکپلاسمای ایران یازدهمین کنفرانس ملی فیزیک و پلاسمای ایران به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) در تیرماه 1403 برگزار می گردد. تاریخ های مهم: مهلت ثبت نام: تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ مهلت ارسال مقاله: تا ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳ زمان برگزاری کنفرانس: 19 و 20 تیرماه ۱۴۰۳
این کنگره دارای مجوز برگزاری از پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) است و کلیه مقالات آن علاوهبر این پایگاه، در پایگاه سیویلیکا نیز نمایه خواهند شد. همچنین مقالات برتر این کنگره برای چاپ به مجلات علمی از جمله نشریه علوم و مهندسی آب و فاضلاب معرفی خواهند شد. در این کنگره که بحث "فرونشست و چالشهای آن" بهعنوان محور ویژه آن انتخاب شده است، علاوه بر ارائه مقالات، سه نشست تخصصی در نظر گرفته شده است. در این نشستها در کنار متخصصین صنعت، مسئولین اجرایی و اساتید دانشگاه، نمایندگانی از نهادهای مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی، شهرداری، قوه قضائیه، سازمان نظام مهندسی، مهندسین مشاور و پیمانکاران دعوت به عمل آمده تا مشکلات و چالشهای موجود در موضوعات کنگره را مورد بررسی قرار دهند. از دیگر برنامههای این کنگره، برگزاری چندین کارگاه آموزشی با موضوعات متفاوت است. در نمایشگاه جانبی نیز شرکتهای صنعتی، مشاور و پیمانکار فعالیتها و محصولات خود را ارائه خواهند کرد.
در این کنفرانس بستر علمی برای تعامل فکری و توانمندسازی ایده های مختلف طراحی شده است. تاکید کنفرانس بر راه حل های نوآورانه، تحقیقات پیشرفته، فناوریهای خلاقانه و رویکردهای جدید مدیریت محیطی است که میتواند با چشمانداز و چالشهای منحصر به فرد ایران سازگار شده و بومی سازی شود. کنفرانس آینده و پایداری ضمن تمرکز بر مسائل محیط زیست ایران، دیدگاهی جهانی دارد و تلاش می کند تا از موفقیت ها و شکست های بین المللی درس بگیرد. از این طریق بهترین شیوه ها را اتخاذ و در سفر خود به سمت پایداری از موانع و مشکلات به سلامت عبور کند. این کنفرانس نقطه شروعی برای یک سفر جمعی به سوی آینده ای روشن تر و سبزتر است. بستری است برای شنیدن هر صدایی، هر ایده ای برای به اشتراک گذاشتن، و گرفتن هر دستی که برای بهبود محیط زیست ایران دراز شده است. امید است کنفرانس، چشم اندازی الهام بخش همه شرکت کنندگان باشد تا فعالانه به آینده پایدار ایران کمک کنند و زمینه را برای ایرانی هر چه آبادتر فراهم سازد.
ایران به لحاظ داشتن منابع معدنی غنی و منابع انسانی ارزشمند می تواند در بسیاری از زمینه ها نه تنها به خودکفایی برسد بلکه زمینه صادرات دانش فنی و مواد ومحصولات فراوری شده را فراهم کند. یکی از این منابع طبیعی زئولیت ها می باشد که هم بصورت طبیعی و هم سنتزی در دسترس هستند و در حوزه های مختلف صنعتی نظیر پتروشیمی، آب، خاک و .. مورد استفاده قرار می گیرد هدف از برگزاری این کنفرانس، گردهمایی پژوهشگران، دانشمندان، صنعتگران، و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای تعامل و تبادل نظر و ارائه راهکارایی جهت ارتقا همکاری ها در حوزه دانشگاه و صنعت می باشد.
About Symposium The 11th International Symposium on Telecommunication (IST 2024) encompasses all topics related to the information and communication technology of various streams with the emphasis on the technical, security, legal, regulatory, and economical aspects of following topics: Phone Number : (+9821) 84977476 - (+9821) 84977977Fax : (+9821) 84978833Secretariat Email : IST2024@itrc.ac.ir
سیزدهمین کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی ایران را با موضوع « فرصت ها و چالش های اقتصاد کشاورزی ایران با رویکرد کشاورزی نوین» به میزبانی مشترک « گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران» و « موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی» در تاریخ ۱۸ و ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران برگزار می شود. از آنجا که بخش کشاورزی ایران با مشکلات متعددی در حوزههای تولید، بازاریابی، تجارت و منابع طبیعی و محیطزیست مواجه است و سیاست ها و راهکارهای موجود پاسخگوی رفع چالشهای حاضر نمیباشد، لازم است با رویکردی نوین به بخش کشاورزی نگریسته شود. از اینرو امید است با همکاری و همفکری جامعه علمی اقتصاد کشاورزی، فعالان اقتصادی، کارشناسان، سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور بتوان به راهکارهای نوینی برای برون رفت از شرایط موجود و دستیابی به توسعه پایدار در بخش کشاورزی ایران دست یافت. آدرس دبیرخانه همایش: استان البرز- کرج- بلوار امام زاده حسن (ع) دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی گروه اقتصاد کشاورزی، طبقه سوم، دبیرخانه سیزدهمین کنفرانس ملی اقتصاد کشاورزی ایران
همایش «تربیت، حکمت و حکمرانی» تلاش دارد مسايل مختلف تربیتی را در ساخت های حکمت و فلسفه و حکمرانی مورد توجه قرار دهد و بستری فراهم سازد تا کلیه زمینه های نظری و کاربردی تربیتی و حکمرانی از نگاه صاحب نظران، اساتید و دانش پژوهان علوم مختلف مورد بحث قرار گیرد و زمینه ارائه پیشنهادهای کاربردی متناسب با شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور ایجاد گردد.
چهارمین کنگره بین المللی فارماکولوژی و علوم دارویی دامپزشکی با همکاری سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 8-7 شهریور ماه 1403 (August 28-29, 2024) به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود. لازم به ذکر است که اولین دوره این کنگره در 14-13 مهر ماه 1387 در تهران، دومین دوره آن در 24-23 آذر ماه 1390 و سومین دوره آن در 7-5 خرداد ماه 1395 در شهرکرد برگزار شد. این کنگره با هدف گرد هم آوردن دانشمندان، محققان برجسته دانشگاهی و دانشجویان و فارغ التحصیلان دامپزشکی برای تبادل و به اشتراک گذاشتن تجربیات و یافته های اخیر خود در مورد جنبه های مختلف فارماکولوژی و علوم دارویی دامپزشکی و ارتقای ارتباطات و همکاری های بین المللی برگزار می گردد، بسیار باعث افتخار است که میزبان کنگره ای هستیم که زمینه های مختلف فارماکولوژی پایه و بالینی دامپزشکی را پوشش می دهد.
با استعانت از خداوند متعال، اولین همایش ملی بهداشت باروری و سلامت روان زنان با تاکید بر چالش¬های تولیدمثل در 23 خرداد ماه ۱۴۰3 توسط مر کز تحقیقات" بهداشت باروری و سلامت روان زنان دانشگاه آزاد اسلام علوم پزشکی تبریز "با مشارکت علمی و حمایت مؤثر ارگان ها، سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی در شهر تبریز برگزار خواهد شد. این همایش فرصتی برای شنیدن نظرات متخصصان در زمینه سلامت جنسی و باروری و سلامت روان زنان است. سخت در تلاشیم تا به سخنرانان و محققانی که دانش خود را در مورد آخرین پیشرفتهای بالینی و ارتقای علمی به اشتراک میگذارند، بستری فراهم سازیم که همگی حاوی بینشهای مرتبط و با اهمیت برای شما و حرفه ما هستند. بدین وسیله از تمامی اساتید، دانشجویان، محققان، متخصصان، صاحبنظران و علاقمندان محترم جهت ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود صمیمانه دعوت به عمل می آید. تا در این همایش مشارکت فعال داشته باشند. مشتاقانه منتظر استقبال گرم از شما در همایش هستیم. امید است با حمایت اساتید، دانشجویان، محققان و صاحب نظران عزیز این مرز و بوم بتوان گام های استواری در راستای توسعه و ترویج بهداشت باروری- جنسی، سلامت روان زنان، علوم مامایی،زنان، زایمان و نازایی کشور عزیزمان برداریم.
بدینوسیله از تمامی متخصصان، کارشناسان، دانشجویان و پژوهشگران مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی دعوت میشود با شرکت در برنامههای متنوع این کنفرانس، در این رویداد مهم علمی مشارکت نموده و آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی واجرایی خود را ارائه نمایند.